Bejelentés


Esküvői meghívók Olcsón egyedit!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Esküvői meghívóink

Tisztelt Érdeklődő!

Sajnálattal tudatjuk, hogy 2017-ben szolgáltatásainkat

szüneteltetjük.

Megértésüket köszönjük!


Kézzel készített meghívók:

 

Egyedi, kézzel készített esküvői meghívóinkkal, hozzá illő ültető kártyákkal és  menü kártyákkal igyekszünk a házasulni készülő pár igényeit kielégíteni. Kínálatunkban megtaláljátok az egészen egyszerű vagy az akár exkluzív  kivitelű meghívókat is.  Ha nem találtok kínálatunkban megfelelő meghívót, de van ötletetek ill. elképzelésetek, lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk azt megvalósítani!

 

Az itt látható meghívókat többféle színben, mintával és variációban tudjuk elkészíteni!


A meghívókhoz megfelelő méretű, színű és stílusú borítékot is kínálunk. A boríték árát nem tartalmazzák az itt szereplő árak. (Borítékok 60, 70 ill. 80 Ft-os darabáron kaphatóak, mérettől függően.)


Személyes találkozás során még több variációt és lehetőséget tudunk bemutatni, keressetek minket bátran!


Meghívók megtekintése:

 

Kézzel készített meghívók

Kézzel készített meghívók

 

 

Egyéb meghívók:

 

Ezen kívül készítünk egyéb esküvői meghívókat is, melyek fix formátummal és színnel rendelkeznek. Ezeknél a meghívóknál csak a szöveg módosítható, a kinézet nem. Minden ilyen meghívóhoz tartozik stílusában hozzáillő boríték is, melyet az ár  tartalmaz.

A darabár minimum 20db meghívó rendelése esetén érvényes. Amennyiben kevesebbet kértek 1000-1500Ft plusz költség lép fel, a beszerzési postaköltség miatt (amely egyébként 20db meghívóra van elosztva és beépítve az árba).

 

Meghívók megtekintése:

 

Egyéb meghívóink I.

 

Egyéb meghívóink II.

 

 

 

 

Néhány hasznos információ a megrendeléssel kapcsolatban:


Kiválasztás és rendelés: a személyes találkozó során a „kézzel készített meghívók” esetében rengeteg papír és boríték közül választhattok, az egyes típusoknál variálható a papír színe, a masni ill. szalag színe, szélessége, elhelyezése. Teljes mértékben a saját ízléseteknek megfelelően tudjátok variálni a hozzávalókat. Az „egyéb meghívóknál” csak a szöveg választható, a kinézeten nem tudunk módosítani.

Telefonos és e-mailes rendelés is lehetséges az ország minden területéről. Ebben az esetben nincs mód személyes megtekintésre, de a meghívók alapanyagainak módosítása ekkor is lehetséges az anyagok fényképes bemutatása és tájékoztató "leírás" útján. A mintadarab megtekintése és elfogadása e-mailben küldött fényképek alapján történik.


Ár: A darabár tartalmazza a meghívó vagy kártya nyomtatását és az összeállítás, masnizás költségét is, valamint az „egyéb meghívók” esetében a borítékot is. A darabárhoz mindössze csak egy egyszeri tervezési költség (2000Ft) járul, ami három szövegváltozatot tartalmaz (pl. tegezős, magázós, idegen nyelvű stb.).30db rendelése felett a szerkesztési díjat elengedjük.


Fizetés: Személyesen vagy átutalással megrendeléskor vagy a mintadarab elkészültekor a teljes összeg 50%-a, a fennmaradó rész pedig a meghívók átvételekor fizetendő. A megrendelés lemondása esetén az előleget nem áll módunkban visszaadni. A megrendelés az előleg készpénzes kifizetésével válik érvényessé.


Szöveg: A meghívó szövegét minden esetben a rendelést követően e-mailben, szövegként kérjük elküldeni, az egyes szövegtípusok darabszámát feltüntetve. A megrendelést követő 5 munkanapon belül elkészítjük a meghívótok látványterveit, melyeket figyelmesen kérünk átnézni, átolvasni, hogy valóban minden az elképzelésetek szerint készülhessen el. A meghívó szövegén (helyesírás, tördelés) és grafikáján, annak jóváhagyásáig tudunk változtatni. A jóváhagyott tervben lévő helyesírási és egyéb hibák miatti újragyártás költsége teljes egészében a megrendelőt terheli.


Gyártás: A meghívók a látványterv elfogadását követően 10-15 munkanap alatt készülnek el.


A meghívók elkészültéről telefonon, vagy e-mailben kaptok értesítést. Az elkészült termékek átvétele történhet személyesen vagy külön kérés esetén kiszállítással, utóbbi esetben a szállítási költség a megrendelőt terheli.

Amennyiben kérdésetek, észrevételetek van, kérjük keressetek bennünket elérhetőségeinken.

 


30 db feletti rendelés esetén szerkesztési díjat nem számítunk fel!!!

Egyéb esetben 2000Ft egyszeri költség fizetendő.

 

A rendelés teljesítése max. 2-3 héten belül megtörténik. Amennyiben több időre kell számítani, azt a megrendeléskor közöljük.


Az árak az Áfá-t tartalmazzák (bruttó árak)!

A képek színei eltérhetnek a valóságos színektől. Élőben sokkal intenzívebbek és szebbek!

 

Az oldalainkon található képek és szövegek a Pretty Product Bt. tulajdonát képezik, engedély nélküli nyilvános felhasználásuk jogi felelősségre vonással jár.Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Gábor [ 2014-01-10 20:34 ]

Kedves tervező!

Nagyon szépen köszönjük életünk meghatározó pillanatához nyújtott segítségét!

üdv: Gábor és Zsuzsa


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
2016-os kollekció

A honlapon található termékek 2016-ban is változatlan áron vásárolhatóak meg.


Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!